Tuotteiden myynti verkkokaupassa

Sannari Verkkokaupassa voit myydä tuotteita välitysmyyntinä ilman omaa verkkokauppaa. Myyminen on mahdollista myös ilman y-tunnusta ja omaa yritystä, jolloin myös käsityöharrastajat voivat myydä tuotteitaan verkkokauppamme kautta. *

Kuinka toimii?

Tuotteiden tekijä(t) toimittaa meille tiedot tuotteista (kuvaus, myyntihinta jne.) sekä kuvat. Me laitamme tuotteet verkkokauppaan myyntiin tekijän ilmoittamalla hinnalla ja tiedoilla.  Tuotteiden lisääminen verkkokauppaan on maksutonta, perimme välityspalkkion vain myynnistä. Tuotteet ovat fyysisesti tekijän varastossa/tai tehdään tilauksesta. Otamme tuotteita myös jälleenmyyntisopimuksella myyntiin, jolloin tuotteet toimitetaan joko meidän kautta tai suoraan valmistajalta ostajalle.

Asiakas ostaa tuotteen verkkokaupasta, maksaa tuotteen meille (joko verkkopankkimaksuna, osamaksulla tai laskulla). Asiakas saa tuotteen suoraan tekijältä ja mikäli samalla tilauksella monen eri tekijän tai meidän oman varastomme tuotteita, jokainen toimitetaan erikseen (riippuen tilanteesta, voimme toimittaa kaikki yhdessäkin, hankkien ensin tuotteet omaan varastoomme).  

Ota yhteyttä

Mikäli tuotteidenne myynti verkkokaupassamme kiinnostaa, ottakaa yhteyttä sähköpostilla info(at)sannari.fi ja kysykää tarkemmin. 

Poimintoja käsitöistä

*Käsitöiden myyminen on tekijälle veronalaista tuloa, lue lisää täältä.

Shopping Cart