Kotisiivous – Kangasala ja Tampere

Teen kotisiivouksia Kangasalan ja Tampereen alueilla Kotirinki partneriyrittäjänä. Toimin siis yrittäjänä ja näin ollen saat halutessa aina tutun siivoojan kotiin. Silloin harvoin kun olen sairauden tai muun pakottavan esteen takia estynyt tulemasta sovittuna ajankohtana, tuuraajana on toinen yrittäjä, joka on koulutettu tekemään kotisiivous samalla tavalla.

Voit varata ajan kertasiivoukselle tai säännöllisen siivouksen ensimmäisen kerran helposti Kotiringin nettivarausjärjestelmästä, klikkaamalla tästä. Näet sieltä vapaat ajat minulle ja mahdollisille muille Tampereen seudulla toimiville yrittäjille. Halutessa minut (Sanna Saukko) valitset palvelun tuottajaksi Kotirinki-Kangasala. 

Mikäli vapaista ajoista ei löytynyt sopivaa, voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse  minuun numeroon 0449853690 , sähköpostilla info(at)sannari.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta ja katsotaan löytyykö sopiva aika kalenterista.

Kotirinki – Kotisiivoukset

Kotirinki on kotimainen vuonna 2002 perustettu kotisiivouksiin keskittynyt yritys. Kotiringin yrittäjät palvelevat eripuolilla Suomea, vastaten henkilökohtaisesti asiakkaiden tyytyväisyydestä. 

 

kotisiivous

Kotisiivous 

Käytän siivouksessa, kuten muutkin Kotiringin yrittäjät ympäristöystävällisiä siivousaineita ja -välineitä. Emme kuljeta imuria, vaan käytämme asiakkaan omaa imuria. Mukana kuljetettavat mikrokuituliinat ja mopit pesemme zeoliittomilla pesuaineilla jokaisen käyttökerran jälkeen. Käytössäni on myös höyrypesuri.

Sannari Verkkokauppa

MIkäli kotisiivous ei ole ajankohtainen, mutta ekologiset kodin puhdistusaineet kiinnostaa, niin niitä voit ostaa verkkokaupastamme. 

Verkkokaupasta löytyy jo nyt puhdistusaineiden lisäksi luonnonkosmetiikkaa ja muita luonnontuotteita, sisustustuotteita kotiin ja lahjaksi. Tulevan syksyn 2019 aikana tulemme laajentamaan verkkokaupan valikoimaa. Pääpaino tuotteissa on kotimaisissa käsintehdyissä tuotteissa, mutta myös muissa etupäässä Suomessa valmistetuissa tuotteissa.

Tuotteet voi myös noutaa tilauksen jälkeen Kangasalta. Tehtyäsi tilauksen ja maksettuasi, saat sähköpostilla noutopaikan ja tarkemman ajan, milloin noudettavissa. Mikäli tuotteet omassa varastossamme, nouto yleensä saman päivän aikana arkipäivisin.