Naturette tuotteet 

Naturette tuotteet ovat kotimaisia LuovaStoren valmistamia ekologisia puhdistusaineita ja kosmetiikkaa sisältävä tuotesarja. 

 • Pyykkietikat
 • Imurointipuuterit 
 • Siivoussuihkeet
 • Pyykkipulverit 
 • Siivoussaippuat 
 • Suolasaippuat
 • Dedorantit 
 • Huulivoiteet 
 • Hunaja&mehiläisvahasaippuat 
 • Palashampoot
 • Teepuu-neem saippuat

Tuotteissa käytetään laadukkaita raaka-aineita, jotka ovat puhtaita ja uusiutuvia luonnon ainesosia. Kaikki tuotteet ovat 100% luonnollisia, ilman keinotekoisia ja haitallisia ainesosia. Ympäristöystävällisyys ja eettisyys huomioidaan aina tuotteen valmistuksesta tuotteen hävittämiseen. Saippuoissa ei ole erikseen lisättyä glyseriiniä vaan kylmäprosessimenetelmässä muodostuu saippuaan luonnostaan glyseriiniä, millä on kosteuttava vaikutus iholle. Saippuat eivät sisällä kiisteltyä palmuöljyä.

Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle vuosittain osuuden myynnistä. Vuoden lahjoituskohde ovat Suomen vesistöt.

Naturette tuotteet

Naturette tuotteet netistä

Sannari Verkkokaupan valikoimaan kuuluu Naturetten tuotteet. Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on 1-3 arkipäivää (riippuen tilauksessa muista olevista tuotteista). Kuitenkin saamme valmistajalta muutamassa päivässä loppuneiden tilalle uusia, joten silloinkaan toimitusaika asiakkaalle ei ole kuin maksimissaan viikko.

Tietoa tuotteista

Pyykkietikat

Pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine. Tuote ei kuormita ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin. Pyykkietikoissa käytetään vain luomulaatuista väkiviinaetikkaa, luomulaatuista aloe veraa ja 100% eteerisiä öljyjä, joista suurin osa on luomutuotantoa. Tuote on lisäksi pakattu kierrätettävään muovipulloon ja myös etiketti on kierrätyskelpoinen.

Deodorantit

Stick deodorantit estävät hienhajua koko päivän luonnollisella tavalla ilman haitallisia kemikaaleja ja synteettisiä hajusteita. Deodorantit ovat 100 % luonnollisia ja niiden avulla tunnet olosi raikkaaksi koko päivän. Deodorantit sopivat sekä miehille että naisille.

Suolasaippuat

Suolasaippuat valmistetaan saippuoiduista luomu kookos-, luomu oliivi-, luomu risiiniöljyistä, luomu aloe verasta ja himalajan ruususuolasta, sekä vedestä. Tuoksut saadaan 100% luomu eteerisistä öljyistä. Musta saippua saa värin hiilestä. Ei siis lisättyjä väriaineita tai synteettisiä hajusteita.

Siivoussuihkeet

Siivoussuihkeet käyvät yleispuhdistukseen kodin pinnoille. Pesuaineet ovat turvallisia ja myrkyttömiä käyttää, joten pienet lapsetkin voi ottaa siivoukseen mukaan. 

Huulivoiteet

Huulivoiteet ovat valmistettu luomu raaka-aineista ilman säilöntäaineita ja turhia kemikaaleja. Raaka-aineet ovat kasvipohjaisia ja näin ollen tuote sopii myös vegaaneille. Huulivoide ja pakkaus ovat biohajoavia, joten tämä on taatusti luontoystävän valinta. Pakkauksen koko noin 15g, joten huulivoide kestää pitkään käytössä. Sopii koko perheelle päivittäiseen käyttöön.