Käsämä Tyrni savinaamio

Käsämä Cosmetics

16,90

Rasvoittuvalle ja sekaiholle. Puhdistaa ja kuorii ihon tehokkaasti. Imee talia ja epäpuhtauksia. Sulkee laajentuneita ihohuokosia ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tyrni antaa vitamiineja ja antioksidantteja ja kirkastaa ihoa. Uudelleen suljettavaan 35g pahvipussiin pakattu jauhe riittää 10 kasvonaamioon.

Valmistettu Suomessa.

Toimitusaika 1-3 päivää.

Saatavuus: Varastossa

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle
Puhdistaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Imee epäpuhtauksia, sulkee laajentuneita ihohuokosiaja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Tyrniuute kirkastaa ja virkistää ihoa, tarjoten vitamiineja ja antioksidantteja. Anna Käsämän saven ja luonnollisen tyrniuutteen hoitaa ihoa, jota rakastat!
Käytä 1–3 kertaa viikossa. Mittaa 1–2 tl jauhetta sopivaan astiaan ja lisää tipoittainhaaleaa vettä, kunnes seos on helposti levittyvää. Levitä puhdistetuille kasvoille, sekä niskanja yläselän ongelmakohtiin. Vältä silmien aluetta. Anna naamion vaikuttaa 5–10 minuuttia,luonnollisten ainesosien puhdistaa ja tuoda esiin luonnollisen, todellisen kauneutesi. Naamio voi kuivuessaan hieman kiristää ja varista. Kun savi on kuivunut, huuhtele pois runsaalla,haalealla vedellä.
Mikäli naamiota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.
Ainesosat (INCI):
Clay, Hippophae Rhamnoides Extract, Zea Mays Starch (Savi, tyrniuute, maissitärkkelys).