Lahjasetti jouluksi

26,50

Lahjapakkaus joka sisältää kotimaisia käsityöna valmistettuja tuotteita. Marmeladisekoitus (hilla, puolukka, mustikka), pihkasalva ja vuohenmaitosaippua (naturelli). Tämä ekologinen lahja sopii myös joululahjaksi yrityksen työntekijöille tai asiakkaille. Pakataan oletuksena ruskeaan paperikassiin.

Toimitukset joulukuun alussa.

Joulun 2020 marmeladit valmistetaan marraskuun 2020 puolen välin jälkeen (parasta ennen päiväys 3-4 kk valmistuksesta) Tilaukset jouluksi viimeistään 4.12.

HUOM! Useampien lahjapakkausten tilaukset sähköpostilla osoitteesta info(at)sannari.fi.

 

Saatavuus: Varastossa

Lahjapakkaus joka sisältää käsintehdyn marmeladisekoituksen 150g (hilla, puolukka, mustikka), sekä käsintehdyt pihkasalvan (30ml) ja vuohenmaitosaippuan (naturelli) n. 100g.

Marmeladi

Marmeladin ainesosat: Sokeri, vesi, tärkkelyssiirappi, paseerattu marja (12%), pektiini, sitruunahappo.

Vuohenmaitosaippua

Hajusteeton perussaippua, joka kosteuttaa ihoa ja jättää mukavan luontaisen rasvan iholle. Sopii myös kasvosaippuaksi.

Ainesosat: kainuulainen vuohenmaito, rypsiöljy, palmuöljy sekä kookosrasva.

Pihkasalva

Pihkasalva on luonnon lahja erilaisiin ihon vaivoihin.  Kuusenpihka on antibakteerinen ja desinfioiva.

INCI: Olea Europaea (oliiviöljy)*, Picea Abies (kuusenpihka), Cera Flava (mehiläisvaha) *luomua

Edellä mainitussa setissä olevat marmeladit valmistetaan jouluksi 2020 marraskuun puolenvälin jälkeen ja ne säilyvät n. 3-4 kk, tämän vuoksi suosittelemme tekemään ennakkotilauksen hyvissä ajoin myös muiden tuotteiden saatavuuden varmistamiseksi. Toimitamme pakkaukset joulukuun alussa.

Myös muista verkkokauppamme tuotteista voidaan tehdä valmiita lahjapakkauksia jouluksi. Ehdotuksia voi tehdä sähköpostiin info(at)sannari.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta ja teemme tarjouksen valmiista pakkauksesta. Koska tuotteet tehdään käsityönä ja joulu sesonki aikaa tuotteille, voi olla ettei kaikkia tuotteita saada isoja määriä ennen joulua.

Kosmetiikka- ja puhdistustuotteet valmistetaan käsin Suomessa ja ovat ekologisia. Ostamalla lahjaksi näitä tuotteita tuet samalla kotimaista käsityöyrittäjyyttä. Tuotteet ovatkin ekologinen lahja myös yrityksille niin työntekijöille kuin asiakaslahjaksi.