Luomu Palasaippua Polka

8,90

Käsintehty ja suomalainen, 100 % vegaaninen, vitamiinipitoinen, tehokkaasti kosteuttava ja ihoa samalla virkistävä jouluinen luomu Polka Palasaippua.

Toimitusaika 1-3 päivää.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Käsintehty ja suomalainen, 100 % vegaaninen, vitamiinipitoinen, tehokkaasti kosteuttava ja ihoa samalla virkistävä jouluinen luomu Polka Palasaippua.

Saippua sisältää kosteuttavia ainesosia kuten shea-, kaakao- sekä mangovoita, sopien koko vartalon päivittäiseen pesuun.

Saippuan ihana ja virkistävä tuoksu syntyy aidosta luomu piparminttuöljystä, sekä luomu mentholista.

Saippuassa käytetty luomu piparminttuöljy on ihoa virkistävä, luonnollisesti antiseptinen, sekä rentouttava.

Luomu Mentholilla on ihoa raikastava ja pintaverenkiertoa edistävä vaikutus, sekä lihaskipuja lievittävä vaikutus.

Saippua saa aikaiseksi runsaan sekä täyteläisen ja hellävaraisen vaahdon, joten se sopii käytettäväksi koko perheelle, jättäen ihanan raikkaan ja makean tuoksun iholle.

 

  • Parabeeniton.
  • Sulfaatiton.
  • 100% Vegaaninen.
  • Luomu.
  • Eläinkokeeton.
  • Käsintehty.
  • Valmistettu Suomessa.

Paino: 110 g.

INCI: Aqua, Glyserin, Sorbitol, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sodium Laurate,  Sodium Oleate,Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate,  Cocoamidopropyl Betaine, Theobroma Sodium Thiosulfate, Sodium Citrate, Citric Acid,Titanium Dioxide, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium  Etidronate,  Vitamiinit: C, E, D, Provitamiini A, sheavoi, kaakaovoi, mangovoi, luomu piparminttu-uute, luomu piparminttuöljy, luomu mentholöljy, luomu punajuuriuute, luomu vadelmauute.

Parabeeniton, sulfaatiton, vegaaninen, eläinkokeeton, käsintehty.

Varoitus: varo tuotteen joutumista silmiin, tuote ei ole syötävä, saattaa aiheuttaa hajusteallergiselle allergisen reaktion.

 

Shopping Cart