Merituuli – Kuolleenmeren suolashampoo

9,80

Gaarnan upea innovaatio, pehmeästi vaahtoava ja täyteläinen Kuolleenmeren suolashampoo Merituuli, antaa hiuksille rakennetta ja vähentää niiden rasvoittumista.

Kuolleenmeren suolan sisältämät mineraalit vahvistavat sekä hiustuppea että päänahkaa, tehden hiuksista terveemmät. Harvinainen kielon eteerinen öljy antaa shampoolle hienostuneen tuoksun jättäen raikkaan olon pitkäksi aikaa.

Toimitusaika 2-5 vrk.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Kasviöljypohjainen Merituuli shampoopala on valmistettu kylmämenetelmällä. Sen on annettu kypsyä hiljalleen vähintään kuukauden, jona aikana sen kosteuttavat ominaisuudet ovat päässeet muodostumaan rauhassa. Silkkisesti vaahtoava shampoopala onkin ihastuttava paitsi hiusten pesussa myös suihkusaippuana käytettäessä.

Vaahdota hiukset hyvin ja pese runsaalla vedellä. Valitse halutessasi viimeistelyyn vielä Gaarnan luonnonmukainen hoitoaine.

 

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Vesi (Aqua), Luonnollinen Mica pigmentti (CI 77019, CI 77891, CI 77007, CI 77861), Kuolleenmeren suola (Maris Sal), Kielon tuoksu (Polygonatum Officianale Oil, Citronellol)

Shopping Cart