Naturette Pyykkipulveri Laventeli 250g

12,50

Naturette valmistaa biohajoavaa ja ekologista pyykkipulveria, mikä soveltuu kaikille kodin yleisimmille tekstiileille. Tuote soveltuu myös käsipesuun (muistathan käyttää hansikkaita).

Toimitusaika 1-3 päivää.

 

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Naturette Pyykkipulveri Laventeli 250g

Naturette pyykkipulveri laventeli: Sodium Cocoate (saippuoitu luomu kookosöljy), Aqua (vesi), luomu Aloe Vera (stabiloitu aloe vera 99,7%), Glyserin (glyseriini), Sodium Carbonate (pesusooda), Vitamin-C (C-vitamiini), Citric Acid (luonnollinen sitruunahappo), Lavendula Angustifolia Herb Oil (luomu 100% laventelin eteerinen öljy).

Käyttö:

Annostele 1-2 ruokalusikallista pyykkipulveria suoraan pyykin päälle pesukoneeseen. Voidaan käyttää myös pesupallossa tai pesuainelokerossa, mutta jos pesulämpötila on alle 60 astetta, suosittelemme liottamaan pyykkipulverin nestemäiseksi tilkassa kuumaa vettä. Tämä tehostaa pyykkipulverin tehoa ja edesauttaa sen poistumista pesukoneen putkistosta.

Pyykkipulveria suositellaan käytettäväksi Naturetten pyykkietikan kanssa. Muistathan huoltaa säännöllisin väliajoin pesukoneen ja käyttää sen välillä tyhjänä kuumassa lämpötilassa pyykkietikan kanssa. Tämä tuote on tarkoitettu ainoastaan tekstiilien pesuun.

 

MIKSI VALITA NATURETTE PYYKKIPULVERI?

– Zeoliititon, klooriton ja biohajoava
– Pulverit ovat hajustettu 100% luomu eteerisillä öljyillä (poislukien hajusteeton). Puhtaaseen, kuivaan pyykkiin tuoksua ei jää. Pyykki tuoksuu vain raikkaan puhtaalta, joten pyykkipulveri sopii myös vauvojen vaatteiden pyykkäämiseen, allergikoille ja astmaatikoille. Tuote sopii myös kestovaippojen pesuun.
– Sopii koko perheen pyykille, kirjo- ja valkopyykille
– Tuote ei sisällä synteettisiä hajusteita eikä vahvoja säilöntäaineita, kuten metyyli-isotiatsolinonia. Tuote on myös täysin vapaa sulfaateista (esim. SLS/SLES/ALS) sekä fosfaateista ja fosfonaateista. Se ei sisällä optisia kirkasteita, synteettisiä väriaineita tai mitään petrokemian ainesosia.
– Ostamalla tuotteen, tuet samalla luonnonsuojelua, koska Naturette lahjoittaa 5% jokaisesta tuotteesta Suomen luonnonsuojeluliitolle.
– Vegaaninen

Shopping Cart