Parranajosaippua

9,90

Parranajosaippua on hyvin vaahtoava ja luonnonmukainen vaihtoehto parranajoon. Siperian kuusen ja setripuun eteeriset öljyt tekevät parranajosaippuasta hoitavan ja pehmeän tuoksuisen.

Kastele ajeltava alue ja parranajosaippua lämpimällä vedellä. Vaahdota ajeltava alue hyvin ja sheivaa alue puhtaalla partaterällä. Huuhtele iho hyvin ajon jäljiltä.

Koko 70 g.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Ilmaiset toimituskulut yli 50€ tilauksiin.

Rauhoittava Siperian kuusen neulasöljy on voimakas aromaterapiassa käytettävä eteerinen öljy. Se toimii myös yleisenä kehon stimulanttina edesauttamalla ruuansulatusta ja antaen energiaa tarvittaessa.

Setripuun eteerinen öljy on erittäin antiseptistä. Se supistaa ihohuokosia ja on myös erittäin toimiva rasvaisen ihon hoitoon.

Kasviölypohjainen partasaippua on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa se kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Valmistusaineet: Kookosöljy (Sodium Cocoate), Rapsiöljy (Sodium Canolate), Auringonkukkaöljy (Sodium Helianthus Seedate), Oliiviöljy (Sodium Olivate), Vesi (Aqua), Shea voi (Butyrospermum Parkii Butter), Hunaja (Mel), Setripuun eteerinen öljy (Cedrus Atlantica Wood Oil), Siperian kuusen eteerinen öljy (Abies Sibirica needle Oil), Kielon tuoksu (Polygonatum Officianale Oil, Citronellol)

Shopping Cart