Pyykkietikka Naturette Pelargoni

Naturette

14,30

Naturetten pyykkietikka on täysin luonnollinen ja biohajoava huuhteluaine, joka on valmistettu Suomessa. Tuote ei kuormita ympäristöä ja on turvallinen käyttää myös kaikenikäisten lasten vaatteisiin. Käytämme pyykkietikoissamme vain luomulaatuista väkiviinaetikkaa, luomulaatuista aloe veraa ja 100% eteerisiä öljyjä, joista suurin osa on luomutuotantoa. Tuote on lisäksi pakattu kierrätettävään muovipulloon ja myös etiketti on kierrätyskelpoinen.

Naturette lahjoittaa Suomen luonnonsuojeluliitolle jokaisesta myydystä tuotteesta 5%:ia.

Saatavuus: Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1529 Osastot: ,

Pelargoni: luomu väkiviinaetikka 5-<10%,l uomu stabiloitu Aloe vera geeli (Aloe vera geeli 99,7%), Aqua, luomu Rose Geranium Flower Oil (pelargonin 100% eteerinen öljy), C-vitamiini (aloen säilöntäaine), luonnollinen sitruunahappo (aloen säilöntäaine)

Käyttöohjeet:
Käyttö huuhteluaineena: Mittaa 1-3 rkl pyykinpesukoneen huuhteluaineelle tarkoitettuun lokeroon. Käytä vain huuhteluaineen sietäville tekstiileille.

Käyttö tekstiilien raikastamiseen: Mittaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä. Suihkuta tekstiilille.

Käyttö kuivausrummussa: Laimennetaan suihkepulloon noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan kosteisiin tekstiileihin kuivausrummussa.

Käyttö silityksessä: Suihkepulloon laimennetaan noin 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkutetaan silitettävälle tekstiilille ennen silittämistä.

Käyttö siivouksessa: Pyykkietikkaa voidaan käyttää monipuolisesti siivouksessa. Se ei jätä tahroja, desinfioi, kirkastaa ja poistaa hajut. Laimenna pyykkietikkaa suihkepulloon 1 osa pyykkietikkaa ja 9 osaa vettä ja suihkuta puhdistettavalle pinnalle. Lopuksi pyyhi rätillä. Voidaan käyttää myös koville pinnoille, kuten kylpyhuoneen kaakeleille ja pesualtaille, sekä peilipinnoille. Vinkki! Kokeile pestä myös lattiat tällä.