Ruusu & Jasmiini saippua

3,90

Oliiviöljy-pohjainen Ruusu & Jasmiini saippua on Ihastuttava niin käsien, kuin vartalonkin pesuun. Oliiviöljypohjaiset saippuat ovat arvostettuja luonnollisessa kauneudenhoidossa.

Koko 70g.

Saatavuus: Vain 1 varastossa

Eteerinen ruusuöljy ennaltaehkäisee ryppyjen muodostumista, sekä uudistaa ja tasoittaa ikääntyvää ihoa. Se rauhoittaa myös herkkää kuperoosa-ihoa. Eteerinen Jasmiiniöljy pehmentää ihoa, stimuloi aisteja ja kohottaa mielialaa.

Oliiviöljypohjaiset saippuat ovat arvostettuja luonnollisessa kauneudenhoidossa.

Saippua sisältää valmistusprosessissa luonnollisesti syntynyttä glyseriiniä joka kosteuttaa ihoa. Ruusun ja  jasmiinin eteeriset öjyt lumoavat, nostattavast mielialaa ja tuovat kylpyhuoneeseen lämpimän kukkais-tuoksun. Himalajan ruususuolan mineraalit puhdistavat ja rauhoittavat ihoa. Suola tekee saippuasta myös hennosti ihoa kuorivan.

Aseta saippua ilmavalle tasolle kuivumaan aina käyttöjen välissä.

Saippua on valmistettu kylmämenetelmällä, jossa saippuaa kypsyy vähintään kuukauden ennen käyttöönottoa. Saippuan kosteuttavat ominaisuudet paranevat ajan myötä.

Valmistusaineet: Oliiviöljy (Sodium Olivate), Vesi (Aqua), Himalajan vuorisuola (Sodium Chloride), Eteerinen ruusuöljy (Rosa Damascene Flower Oil), Eteerinen Jasmiiniöljy (Jasminum Officinale Oil)