Zero Waste konetiskitabletit

13,90

Gaarnan Zero Waste konetiskitabletit pesevät astiat turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen.

Yksi pakkaus sisältää 21 Zero Waste konetiskitablettia.

Saatavuus: Varastossa

Gaarnan Zero Waste saippuaraastessa on hyödynnetty saippuoiden ja shampoopalojen kantapalat, joita muodostuu pakkaamisen yhteydessä. Kantapalat saattavat sisältää pieniä määriä eteeristä öljyä tai Mica pigmenttiä, jota käytetään laajalti luonnonkosmetiikassa. Kaikki käytetyt eteeriset öljyt ja Mica pigmentit ovat luonnonkosmetiikkalaatuisia.

Annostele 1 konetiskitabletti normaalikokoiseen astianpesukoneelliseen. Käytä pienempään koneelliseen vain puolikas, siilä liian suuri määrä pesuainetta pienessä koneessa saattaa aiheuttaa vaahtoamista.

Varo, ettei pesuainetta joudu silmiin tai iholle. Pidä pesuaine lasten ulottumattomissa. Tätä tuotetta tulee käyttää aina vain sen alkuperäiseen käyttötarkoitukseen.

Säilytä kuivassa paikassa. Muista noudattaa aina pestävien astioiden pesuohjeistusta.

Huuhtele astiat hyvin ennen astianpesukoneeseen laittamista. Zero Waste konetiskitabletteja voidaan käyttää kaikissa pesuohjelmissa. Konetiskitablettien teho perustuu tiskisaippuaraasteen sisältämiin tensideihin ja ainesosien yhdistelmään. Konetiskitablettien PH on lievästi emäksinen 8.

Ainesosat: Gaarna Zero Waste saippuaraaste, Pesusooda (Sodium Carbonate), Ruokasooda (Sodium Bicarbonate), Merisuola (Maris Sal), Sitruunahappo (Citric Acid)