Kotimaiset käsintehdyt tuotteet

Suomalaisten yksityishenkilöiden sekä pienten yritysten valmistamia käsintehtyjä tuotteita. Kotimaiset käsityönä tehdyt tuotteet ovat myös ekologinen vaihtoehto esim. lahjaksi ystäville ja tuttaville.  

 

 

Ylläolevien tuotteiden lisäksi lähes jokaisessa tuotekategoriassa on Suomessa käsin valmistettuja tuotteita, niin puhdistustuotteita kuin luonnonkosmetiikkaa.

Osa tuotteista toimitetaan omasta varastostamme, sekä osa toimitetaan suoraan käsityöläisiltä eripuolilta Suomea. Jotkut tuotteista valmistetaan tilauksesta, jolloin toimitusaika pidempi.

Haluatko myydä käsitöitäsi verkkokaupassa?

Otamme välitysmyyntinä/jälleenmyyntinä kokoajan uusia käsintehtyjä tuotteita myyntiin. Mikäli haluatte käsityönne verkkokauppaamme myyntiin, voitte ottaa yhteyttä meihin sähköpostilla info(at)sannari.fi ja kysyä kuinka myynti onnistuu. Myös lomakkeen kautta yhteydenotto mahdollinen. 

 

kotimaiset käsityöt

Käsityöt – ohjeet ja vinkit

Ideoita ja vinkkejä käsitöiden tekemiseen löytyy netistä, mutta myös käsityö- ja askartelulehdistä, joista löytyy niin yleislehtiä käsitöistä sekä tiettyihin osa-alueisiin keskittyneitä lehtiä.

Shopping Cart