Äitienpäivälahja

Äitienpäivälahjan voit ostaa verkkokaupastamme suoraan lahjansaajalle eli äidillesi kotiin. Suosittelemme, että tilaukset tehdään 4.5. mennessä, jotta lahja ennättää perille äitienpäiväksi. Mitä aiemmin tilaat sen varmemmin ehtii perille, koska verkko-ostosten määrä on lisääntynyt ja voi tämä näkyä myös kuljetuksissa pieninä viiveinä.

Verkkokauppamme valikoima on pääosin kotimaista tuotantoa ja suurelta osin vielä käsityönä tehtyä. Osan tuotteista kohdalla voikin olla, että tuote tehdään vain tilauksesta ja tällöin toimitus yleensä kestää kauemmin. Olemme poimineet valikoimastamme tuotteita, jotka sopivat lahjaksi naisille ja äideille, näihin voit tutustua klikkaamalla tästä. Kuitenkin monet muutkin valikoimassa olevat tuotteet sopivat lahjaksi. Mikäli et tiedä mitä ostaisit, voit ostaa lahjakortin (tai useammankin) verkkokauppaamme. (10€, 20€, 30€ tai 50€ arvoisen). Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla vastaanottajalle, mutta toimitamme asiakkaan niin halutessa myös postin kautta kortin, joka sisältää lahjakortin numeron.

äitienpäivälahja

Äitienpäivälahja 

Tarjoamme myös verkkokauppaan alennuskoodin aiti2020, jolla saa 5% alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista. Koodi syötetään ostoskorissa tai kassassa siihen varattuun kenttään. Alennuskoodi on voimassa 4.5.2020 saakka. Toimituskulut 5,20€ ja yli 50€ tilaukset aina ilman toimituskuluja.