Suolasaippua

Suolasaippua hoitaa ihoa luonnollisesti. Suola puhdistaa ja desinfioi ja se sisältää mineraaleja, jotka ravitsevat ihoa. Suolasaippua ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja saa ihon voimaan paremmin.

 

 

Himalajan suola

Himalajan suolassa on 84 eri alkuainetta ja mineraalia, juuri kehomme tarpeita vastaavassa koostumuksessa. Säännöllinen suolasaippuan käyttö vähentää ihon rasvaamisen tarvetta, sillä suola sitoo iholle kosteutta – päinvastoin kuin usein ajatellaan. Suola auttaa vähentämään epäpuhtauksista aiheutua iho-ongelmia, esimerkiksi mustapäitä ja näppyjä. Antibakteerinen himalajan suola auttaa myös neutraloimaan iholla olevia bakteereja, jotka aiheuttavan hien hajua.

Himalajan ruususuolan tiedetään auttavan tasapainottamaan myös ihon omaa öljyntuotantoa ja säännöllisesti käytettynä sekä kuiva, että rasvainen iho hyötyvät tästä. Himalajan ruususuola tasoittaa ihon väriä ja rakennetta, tehden ihosta kuulaan.

Himalajan ruususuola kaivetaan käsin Pakistanista. Himalajan suola eli kristallisuola on puhtainta luonnonsuolaa. Se on noin 250 miljoonaa vuotta vanhaa, erittäin mineraalipitoista suolaa, joka poikkeaa täysin tavallisesta suolasta.

Suolasaippuat 

Valikoimassamme on Suomessa valmistetut suolasaippuat mm. Naturetten, Kaurilan Saunan tuotteet. 

suolasaippua